Благо Борисов представя новия си клип, заснет в Ковачевци

https://mreja.bg/jalto/blago-borisov-predstavya-noviya-si-klip-zasnet-v-kovachevci/58850 Mreja.bg
Благо Борисов представя новия си клип, заснет в Ковачевци


В горещите дни на август, когато лятото е в своя край, градусите се нажежават още с нещо имиджово и рекламно за Ковачевци.

Тази седмица видеоклипът на песента „Хей, момиче” направи премиера онлайн. Той е знаков както за певеца, така и за Ковачевци.

Видеоклипът е заснет в родната къща на Георги Димитров и на параклиса „Св. Йоан Летни”, на язовир Пчелина. От скалата, на която е построено параклисчето, целият язовир е видим като на длан. Този пейзаж засилва романтичното звучене на песента.

Идеята сюжетът да се развие в Ковачевци е на самия Благо, който е с ковачевски корен по майчина линия и това му е любимото място. На клипа се преплитат идеите и визиите на модерното и автентичното.

Историята на клипа е доста интересна, защото в нея има и любов, и спомени….. Роли във видеото имат и Ивелина и Михаил от Ковачевци, които са облечени в народни носии, а с участието си показват голям артистизъм.

„Желанието ми беше повече хора на Балканите и в Европа да видят какви красоти имаме ние, българите, в нашата прекрасна и мила Родина. Пускам видеоклипа в международен канал с повече от 3 милиона абоната. Искам да изкажа и специални благодарности на кмета на Ковачевци Васил Станимиров“ – казва Благо.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.