Бившият на Демет Йоздемир я зачеркна окончателно

Разводът с Демет не се оказа пагубен за Огюзан Коч, напротив!

https://mreja.bg/jalto/bivshiyat-na-demet-yozdemir-ya-zacherkna-okonchatelno/113154 Mreja.bg
Бившият на Демет Йоздемир я зачеркна окончателно

Разводът с Демет не се оказа пагубен за Огюзан Коч, напротив!

Турският популярен изпълнител Огюзан Коч хич на страда за бившата си жена – красавицата Демет Йоздемир, с която се разведе само преди няколко седмици. Вместо да се налива с алкохол и да страда по бившата си любов, певецът сякаш е скъсал веригите и се радва на свободата си, както и на хубави жени...

Тези дни папараци щракнаха в колата му атрактивната инфлуенсърка Ала Токел, която е нещо като турски еквивалент на модната блогърка Антоанет Пепе, годеницата на сина на Кръстника – Иво Карамански-младши.

Луксозната лимузина на Огюзан Коч попадна в обективите на фоторепортерите на крайбрежната улица в курортното градче Алчати. Явно певецът и новата му любов са там на романтична почивка.

Актрисата Демет Йоздемир, която е потомка на преселници от България, се разведе с Огюзан Коч по бързата процедура, защото двамата бяха постигнали предварително споразумение, че няма да имат финансови претенции един към друг, а парите от продажбата на семейната им къща ще бъдат разпределени поравно.

Бракът на Демет и Коч не просъществува и година – рекордно кратък срок. Звездата от „Ягодова любов“ и „С Русия в сърцето“ се омъжи за популярния изпълнител в края на миналия август. Година по-късно двамата са свободни хора, които си търсят нови половинки. Говори се, че Демет е зарязала Коч заради слуховете, че е „мека киткта“.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.