Без коли до хижа "Вихрен" в Пирин

https://mreja.bg/jalto/bez-koli-do-hizha-vihren-v-pirin/57303 Mreja.bg
Без коли до хижа "Вихрен" в Пирин


Община Банско въведе временна забрана за движение и паркиране на автомобили  до хижа "Вихрен".

Всички граждани и гости на града, желаещи да посетят Пирин, трябва да знаят, че за периода от 26 юли до 31 август, се въвежда временна забрана за движение и паркиране на пътни превозни средства в част от четвъртокласен общински път град Банско - хижа "Вихрен", от местността Шилигарника до хижа "Вихрен". Забраната важи през посочения период за часовия интервал от 08:00 ч до 16:00 ч. Забраната не се прилага за МПС със специален режим на движение.

Ограничението се налага предвид изключителната натовареност на пътния участък, създаваща реални предпоставки за застрашаване живота и здравето на участниците в движението и за възникване на пътнотранспортни произшествия.

Пътният участък e сигнализиран със съответните пътни знаци. В местността Шилигарника са предвидени места за паркиране на автомобилите, като контролът за спазване на забраната ще бъде упражняван от органите на МВР и служители на Дирекция Национален парк "Пирин".

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.