Бен Афлек гъзарее от скука, като бръмчи с 55-годишна лимузина из Бевърли Хилс

Бен Афлек яхна стара бричка, ама лачена

https://mreja.bg/jalto/ben-aflek-gazaree-ot-skuka-kato-bramchi-s-55-godishna-limuzina-iz-bevarli-hils/113726 Mreja.bg
Бен Афлек гъзарее от скука, като бръмчи с 55-годишна лимузина из Бевърли Хилс

Бен Афлек яхна стара бричка, ама лачена

Бен Афлек прави конкуренция на пернишките гъзари, като яхна бричка на 55 години и забръмча с нея из баровските улици на Бевърли Хилс. И докато у нас е нормално по пътищата и улиците да се разминаваш с таратайки на по 30 и 40 години, то за Бевърли Хилс е изключение да видиш такава стара кола. Не и когато става дума за „Кадилак Флийтууд“ от 1968 г. – автомобилна класика, която разтреперва краката на американските автоманиаци.

Именно за такава лимузина Бен Афлек е броил 38 бона в долари, макар че досега актьорът не е проявявал никакъв интерес към ретро автомобилите. Тъй като има много свободно време напоследък, актьорът се чуди какво да прави по цял ден и се отдава ни всичките свои прищевки. Холивудският ас се разхожда небрежно из Бевърли Хилс с размъкната фланелка и с пъхната зад ухото цигара като същинско лошо момче от краен квартал...

Бен Афлек е в принудителна почивка заради стачката на сценаристите в Холивуд. Протестът на кинодейците замрази проекта на Бен, който трябваше да продуцира филм с участието на съпругата си Дженифър Лопес. Продукцията носи работното заглавие „Неудържимият“ – една история по действителен случай за един инвалид, роден с един крак, но успял да стане шампион на САЩ по борба.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.