Арестуваха един за расизъм в Лондон

https://mreja.bg/jalto/arestuvaha-edin-za-rasizam-v-london/76038 Mreja.bg
Арестуваха един за расизъм в Лондон


Има арестуван фен на мача “Тотнъм” - “Челси” за расизъм, но той не е от инцидента с халфа на гостите Антонио Рюдигер.

Запалянкото е участвал в отделен инцидент и е бил изведен от стадиона още през първото полувреме.

В момента полицията издирва тези, които се нахвърлиха с маймунски звуци срещу Рюдигер след инцидента с корееца Сон, при който играчът на “Тотнъм” получи червен картон след намеса на видеоарбитрите.

Отделно се издирва и запалянко, който хвърли бутилка срещу вратаря Кепа по време на втората част и едва не го удари на резервната скамейка.

Всъщност видеоарбитрите спасиха мача от огромно безумие, след като реферът даде пряк свободен удар за нарушение срещу вратаря на “Тотнъм” Паоло Гасанига, който се опита да убие съперник. След тяхната намеса дойде логичната дузпа за “Челси”, от която Вилиан направи 2:0.

Общо шестима са в ареста след двубоя в Северен Лондон, като двама от тях са били на наркотици, а още двама са се опитали да влязат в боксове на новия стадион на “Тотнъм”.

Това е поредният инцидент с расизъм в английското първенство, но иначе британците нарочиха България за най-расистката държава на планетата, като ореваха УЕФА след евроквалификацията в София.

Проявите по техните терени показват, че има нещо вярно във версията, че хулиганите, които само влязоха на стадион “Васил Левски”, са получили пари от английски таблоид, за да направят скандала. (24часа)

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.