Арестуваха 19-годишен моторист без книжка, блъснал старица на "зебра" във Велико Търново

https://mreja.bg/jalto/arestuvaha-19-godishen-motorist-bez-knizhka-blasnal-starica-na-zebra-vav-veliko-tarnovo/64495 Mreja.bg
Арестуваха 19-годишен моторист без книжка, блъснал старица на "зебра" във Велико Търново


Неправоспособен 19-годишен мотоциклетист с нерегистриран мотоциклет е блъснал възрастната жена във Велико Търново. Произшествието е станало около 19,30 ч. във вторник на ул. «Краков». По първоначална информация мотоциклетът се е движел в посока бул. «България» на една гума и е блъснал пресичащата пътното платно на пешеходна пътека 71 –годишна жена от В. Търново, след което е напуснал местопроизшествието. Жената е откарана и настанена за лечение във великотърновската болница с тежка черепномозъча травма и с опасност за живота.

Минути след инцидента е установен и мотоциклетистът и отведен в полицейското управление. Изяснено е, че до момента е санкциониран за 5 нарушения на Закона за движение по пътищата. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Изпробван е за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни. По случая е започнато досъдебно производство.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.