55-годишната Памела Андерсън пак цопна „шамандурите“ на плажа

Спасителката на плажа Памела Андерсън лъсна във фотосесия, посветена на култовия сериал

https://mreja.bg/jalto/55-godishnata-pamela-andersan-pak-copna-shamandurite-na-plazha/109919 Mreja.bg
55-годишната Памела Андерсън пак цопна „шамандурите“ на плажа

Спасителката на плажа Памела Андерсън лъсна във фотосесия, посветена на култовия сериал

Нова колекция на бански костюми накара Памела Андерсън да облече банския си тип „боди“, за да заснеме фотосесия на „Франкис Бикинис“. Цицорестата канадка пусна модната си линия в началото на май, изцяло издържана в ретро стила на 90-те години на миналия век.

Някогашната спасителка на плажа споделя, че пред камерите най-удобно се чувствала в бански костюм. Според думите й тя била истински познавач на плажното облекло. Колекцията си Пам пуска в съдружие с дългогодишната си приятелка моделиерката Франческа Айело, която е значително по-млада.

Днес Айело е истинска мултимилионерка, а колекцията й „Франкис Бикинис“ се превърна в модна сензация. Банските се рекламират от прочути модели като Сидни Суийни и Джиджи Хадид, но друго си е да заложиш на класиката в този бранш – самата Памела Андерсън.

От снимките става ясно, че блондинката все още може да накара мъжкото око да трепне...

55-годишната Спасителка на плажа в последните месеци отново е във фокуса на медийното внимание. Тя наскоро пусна документалния филм за живота си по „Нетфликс“ – „Памела – една любовна история“, съпроводен с биографична книга. В разказите за миналото си блондинката не спестява пикантни истории за съпрузите си и дори повдига завивките на брачните кревати.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.