Мрежа

Изненадващо! Анита на Димитър Рачков далеч не е това, което изглежда (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Дори самата тя не се харесва без макиажа

0 1 392

Оказа се, че младото гадже на Димитър Рачков – Анита, далеч не е такава красавица, когато свали грима си. нещо повече – съвсем откровено казано, тя си е направо грозновата без тоновете макиаж, изкуствени мигли и екстеншъни, с които се кичи.

Когато свали грима, изгората на Димитър Рачков изглежда като съвсем обикновена и дори невзрачна девойка. Някои дори я определиха като „откровено грозновата“.
Въпросната снимка, която взриви феновете на комика е направена по време на турнето му в Лондон. Изглежда там любимата му си е позволила да ходи в натурален вид, залагайки на това, че никой не я познава.

Всеки би видял и с просто око, че в натурален вид изглежда много по-различно от пипнатите с фотошоп снимки. Близки до плеймейтката издават, че тя почти никога не ходи без тонове грим, а и освен това е пристрастена към филтрите за обработка на фотоси.

Дори тя самата не се харесвала, ако не се наплеска с тонове фон дьо тен, руж, опушен грим, изкуствени мигли и екстеншъни. Тя изпитвала комплекси от вида си и поради тази причина първо си сложила силикон, след което направила и устата. Това обаче далеч не означава, че е приключила с интервенциите и дори планирала да си отреже носа в бъдеще.

В действителност носът на Анита е крив, кожата й – бледа със сивкав оттенък, а очите й – малки и заради това ги „облича“ в опушен грим, за да ги направи да изглеждат по-големи и красиви.
Тя от доста години се клепа с всевъзможни мазила за разкрасяване и декоративна козметика. Превърнала се е в истински майстор, усвоявайки до най-малкия трик тънкостите на четката. Съграждани на хасковлийката издават, че може да гримира почти като професионалист.

Най-изненадващ обаче е фактът, че Димитър Рачков харесвал Анита именно в натурален вид и настоявал поне у дома да не се гримира, но тя не го слушала. Тя била категорична, че за да не й откраднат мъжа, трябва да е красива във всеки един момент.

Според хора от близкото й обкръжение, Анита ревнувала Димитър Рачков неистово и няма самочувствието, че може да го задържи, ако някоя красива блондинка се появи на хоризонта му. За никого не е тайна, че това е типажът жени, които комикът харесва.

Както е известно разликата помежду им е 26 години в полза на Димитър Рачков. Двамата са заедно от две години и очакванията на мнозина са, че скоро той ще й предложи брак. Други пък дори смятат, че двойката вече са сключили брак още през миналото лято, но тайно.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 3