Мрежа

Изхвърлиха Георги Харизанов от Евронюз дни преди Коледа

0 1 071

Грандиозен скандал се е разразил в телевизията, която Георги Харизанов превърна в свой заложник-касичка. Дни преди Коледа Харизанов е бил привикан на разговор, в което му е обяснено, че преди 10 дни е изхвърлен от „Евронюз“ и вече мястото му е заето от сина на собственика – Добрин Иванов. Избухливият връзкар не приел добре новината и започнал саморазправа, която допълнително влошила ситуацията му.


Слухове твърдят, че не кой да е, а неговото протеже го е изпяло пред големите шефове. Самата Марина Стоименова, която Харизанов назначи на 6500 лева заплата е разкрила далаверите на Харизанов. Те не са малко – скъпарският му начин на живот, скъпата кола и дори апартамента му са на гърба на телевизията, която той източва от години. Нещо повече – той буквално живее в телевизията след като съпругата му го прогони от общото им жилище.


Интересно защо самият Харизанов продължава да се представя като CEO of Euronews Bulgaria в социалните мрежи, след като в Търговския регистър името му е зачеркнато? Може би за да продължи да изнудва известни бизнесмени и политици, лъжейки, че представлява Евронюз? Е, има ли разлика между телефонен измамник и Георги Харизанов?!
Източник: crimesbg.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 2