Мрежа

Хороскоп за 18 август, четвъртък – от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван в marica.bg

1 36 274

ВЕЗНИ

Днес ще свършите отлична работа. Ще разрешите проблем, който е притеснявал както вас, така и вашите близки. Възможно е да получите помощ от хора, от които най-малко сте очаквали. Парични приходи ще внесат известно спокойствие в делата ви. Очаква ви начало на романтична история.

СКОРПИОН

Ще имате време да свършите много от задачите си. Денят ще бъде ползотворен и подходящ както за ново начало, така и за завършване на стари проекти. Ще се справите по-бързо отколкото сте очаквали и ще ви остане време за някои не особено важни, но интересни дейности.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта ще трябва да бъдете тактични, деликатни и спокойни, за да избегнете стресови моменти във взаимоотношенията си с другите. По-добре е да отложите сериозните разговори и да не обсъждате въпроси, които могат да предизвикат разногласия. Благоприятното време за тях ще дойде по-късно.

КОЗИРОГ

Този ден няма да бъде пропилян, но се опитайте се да решите най-важните си задачи сутринта. Ще успеете да приключите със задачи, за които сте хвърлили много енергия. За сериозен и отговорен бизнес това не е най-добрият ден, така че заложете на рутинната работа. С покупките е по-добре да не избързвате.

ВОДОЛЕЙ

Денят няма да бъде особено ползотворен. Не трябва да се оплаквате от съдбата, защото звездите са ви подготвили много приятни изненади. Ще се насладите на срещи с приятели или стари познати, които, макар и да не са ви близки, ще ви донесат положителни емоции. Покупките, дори и непланирани, ще бъдат успешни.

РИБИ

Ранната сутрин ще изглежда доста зле. Но влиянието на положителните тенденции бързо ще набере сила и ще почувствате промените. Ще се отворят нови възможности, които не бива да пропуснете. Ако се заемете с нов бизнес, със сигурност ще се справите перфектно. Следобедът ще бъде успешен в много отношения.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 2 + 4 =