Мрежа

Две актриси съдят Джеймс Франко, твърдят, че ги карал да се явяват на прослушване голи

322

Две актриси заведоха дело срещу Джеймс Франко в Лос Анджелис, като го обвиниха, че е въвличал студентки в закритото си вече актьорско студио в унизителни сексуални ситуации, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Сара Тидър-Каплан и Тони Гал, бивши ученички на Франко в закритото вече Студио-4, твърдят, че той ги е карал да се явяват на прослушване голи и да се снимат в секс сцени от рода на оргии, подмамвани от роли във филмите му, като дори плащали за това, предава БТА.

Адвокатът на Джеймс Франко каза, че актьорът не само ще се защити, но и ще потърси обезщетение от тъжителките, защото те са завели делото, за да станат известни.

Двете актриси, които са се записали във филмовото училище на Джеймс Франко през 2014 г., съдят още двама мъже, свързани с продуцентската му компания. Те ги обвиняват в полова дискриминация, сексуален тормоз, измама и други нарушения.

Студентите трябвало да плащат по 750 долара, за да участват в майсторски клас по секс сцени в училището и да се явят на прослушване голи или полуоблечени. След това по време на симулации на орален секс Джеймс Франко е махал пластмасовите протектори на актрисите.

Сред филмите, в които се е снимал Джеймс Франко, са „127 часа“, „Спайдър-мен“, „Катастрофалният артист“.

Източник: https:www.24chasa.bg

Comments are closed.