Мрежа

Детски градини и паркинги в пловдивския район „Южен“обещаха Атанасов и Инчев

0 0

„Продължаваме да сме близо до хората. Така, както сме работили досега – с приемен ден и като се вслушваме и съдействаме на гражданите“. Това каза народният представител и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов, който с кандидата на ВМРО и НФСБ за район „Южен“ Борислав Инчев се срещнаха с хората в парк „Белите брези“.

Изграждане на детски площадки, градини и места за паркиране обещаха дватата. Поеха ангажимент за реализиране на пътната връзка „Модър“-„Царевец“.

Инчев припомни, че за 4 г.в района са обновени 14 детски площадки, но е категоричен, че има нужда от още работа в тази насока.

Кметът „Южен“, който е и кандидат за втори мандат, представи приоритетите за следващите 4 г., ако получи отново доверието на хората. След тях санови паркинги до жилищните блокове, построяване на поне 2 нови детски градини и градина за 200 деца на бул. „Александър Стамболийски“ за над 200 деца. Той увери, че ще се направи и ново крило в двора на ДГ „Зорница“ за 150 хлапета. По думите му наложителна е нова сграда в НУ „Климент Охридски“, както и ремонт и възстановяване на спортните площадки в парк „Източна Румелия“, на ул. „Иван Гарванов“ с ул.“Нева“, както и на ул. „Болград“. Инчев се ангажира да направи парк от 68 дка в близост до кв.“Коматево“, а също и да осъществи основен ремонт на ул. „Даме Груев“, която е в трагично състояние. Атанасов и Инчев са категорични, че Бетонният мост няма да се бута.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 63 − = 57