Мрежа

Депутат на Киро и Асен нахлул пиян на кирка на заседание на общинския съвет в Пловдив – квестори едвам го извели от залата

0 857

Смущаващи сцени са се разиграли тази неделя по време на заседанието на общинския съвет в Пловдив. Това разкрива в сигнал до агенция ПИК общински съветник от града, пожелал да остане анонимен.

Припомняме, че в неделя протестиращи поискаха оставката на кмета Здравко Димитров, а заседанието на общинския съвет беше прекратено за час още в началото.

Всички спорни предложения бяха отхвърлени от съветниците освен едно – за акциите на Пловдивския панаир.

Малко след повторния рестарт на заседанието на общинския съвет в залата се появил депутатът от „Продължаваме промяната“ Росен Костурков.

Според общинския съветник, присъствал на заседанието, Костурков нахълтал в залата пиян на кирка и поискал да вземе думата, за да си прави евтин пиар.

„Това не първият случай, в който Росен Костурков, който е известен в града ни като Росен Трезвения, се появява тежко пиян и се опитва да атакува общинските съветници от различни политически партии с цел да се хареса на Кирчо и Кокорчо. Нещо повече, лъхащият на алкохол Костурков, след като се опита да нахлуе в залата, пробва да изземе микрофона, но в крайна сметка бе отстранен от квесторите“, разказва общинският съветник в сигнала си до ПИК.

„Това не е първият случай, в който Костурков от ПП има наглостта да се появява пиян на обществени събития“, добавя още той.

Източник: pik.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 78 − 75 =