Мрежа

Дани Каназирева: Време е подготвени хора да поемат управлението на Пловдив

0 0

Листата на кандидатите за общински съветници на „Съюз за Пловдив“ е съставена от компетентни и уважавани хора с професия, образование и желание да работят за града. С абсолютна сигурност мога да заявя, че няма да има по-подготвена група от нашата. С тези думи кандидатът за кмет водач на листата Дани Каназирева представи своя екип за Общинския съвет.

Тя подчерта, че повечето от кандидатите нямат партийна принадлежност и не са спуснати от централа, за да изпълняват партийни повели.

„Това са хора, които обичат града си и съм убедена, че те ще бъдат активни, ще внасят предложения и ще взимат решения в полза на града“, заяви тя.

В екипа има юристи, финансисти, представители на културата, архитекти. В листата са настоящите съветници инж. Владимир Кисьов, юристът Евелин Парасков, който е и кандидат за кмет на район „Южен“, инженер- педагог и кандидат за кмет на „Тракия“ Гергана Стоянова. В надпревара за Общинския съвет се включва и Веселин Козарев – магистър по корпоративно управление и бизнес администрация и кандидат за кмет на район „Северен“.

За местния парламент ще се състезават кандидатите за районни кметове арх. Димитър Джугаланов /Централен/ и Николай Киров /Източен/. Екипа на „Съюз за Пловдив“ попълват Владимир Темелков – мениджър на една от най-големите IT компании в Пловдив, и актрисата Ивана Папазова, два пъти носител на награда „Пловдив“ и носител на „Аскеер“.

В листата частва и ландшафтният архитект Станимир Шаламанов.

Спортната гилдия е представена от Евгений Команов, треньор по киокушинкай. Негови състезатели са многократни носители на световни и европейски титли.

В екипа на Дани Каназирева се включи Петър Кузмов, продуцент, специалист по мултимедия и собственик на най- голямата социална група в Пловдив – „Забелязано в Пловдив“, която има над 87 000 последователи.

В листата на „Съюз за Пловдив“ са журналистът Димитър Русков, бивш член на ДСБ, и Слави Панайотов, един от известните влогъри, който защитава редица обществени каузи.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 2 = 4