Мрежа

Дани Белев с трогателни думи за покойния Астор

0 429

Не смее да нарече познанството им „приятелство“ заради…

Дани Белев, който се нарежда сред най-атрактивните участници във „Фермата“ изрече трогателни думи за покойния илюзионист Астор.

 

За никого не е тайна, че двамата бяха колеги. Белев се сбогува с великия фокусник с трогателни думи, придружени от съкровен кадър. Той е запечатал запознанството им отпреди малко повече от две десетилетия.

 

Дани Белев пише, че още помни първата им среща отпреди 23 години и благодари на Астор за всичко. Накрая приключва с думите „Сбогом, Андро!“.

 

Припомняме, че Астор издъхна на 78 години. Единственият, който го води по слава е Мистер Сенко. Дани Белев обаче е категоричен, че Астор „бие“ дори и него, тъй като е успял да го надмине многократно. Няма съмнение, че думите му ще предизвикат спорове между колегите му, но въпреки това е категоричен.

 

Дани Белев си спомня, че Астор винаги бил готов да помогне на колегите, които тепърва прохождат в света на фокусите.

Нещо повече, той го определя като „баща“ за младите надежди във фокусите.

 

Въпреки близостта им, риалити героят не смее да нарече познанството им „приятелство“.

Единствената причина за това е огромното уважение, което изпитва към Астор.

През февруари илюзионистът потвърдил, че ще вземе участие във фестивала Магична среща „Златна котка“, който Белев организира в родния си град – Габрово.

 

Само няколко дни по-късно обаче Астор му позвънил и се извинил, че ще отмени участието си, но споделил, че се чувства много зле. Това се оказал и последният им разговор.

Източник: show.blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 71 − 62 =