Мрежа

Цяла България чу от министър дългоочаквана добра новина за инфлацията

Според министър Стоянов страната ни няма да премине през рецесия, а дори ще има спад на инфлацията

0 536

Двама рибари часове наред се бореха за живота си в ледените води на язовир Огоста, след като риболовната им лодка се преобърна в езерото Огоста.

Животът им висял на косъм, когато служител на Жандармерията заедно с негов приятел отишли също да ловят риба до езерото. Като стигнали езерото и забелязали обърнатата лодка.

Те запазили спокойствие и реагирали мигновено – извадили въжета и успели да ги хвърлят до бедстващите мъже от лодката им. Започнали да ги дърпат към брега, като през това време се опитвали да ги успокоят, че всичко ще бъде наред.

Спасителите успели да заснемат видео на спасителната акция, който по-късно са споделили в социалните мрежи.

Сходният случай с изчезването на двама рибари край Бургас обаче обърка не малко хора, които радостно споделяха видеото с твърдение, че рибарите са открити и спасени.

За съжаление вече почти седмица от изчезването им в езеро Мандрата няма и следа от тях. Всички се надяват те да имат късмета на колегите си от Монтана, които бяха спасени само за броени часове.

Рибарите от Монтана са прегледани от лекарски екип и се възстановяват, а хората не спират да изказват благодарности на жандармериста и неговия приятел.

Източник: blitz.bg

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 57 − 53 =