Мрежа

Чудо невиждано в „Стани богат“

Невероятен старт за новия сезон

0 6 207

Нещо невиждано от много дълго време се разигра в самото начало на новия сезон на „Стани богат“.

Медикът д-р Иванка Александрова си тръгна от предаването с 20 хиляди лева. Участието на пловдивчанката продължи в два епизода. Тя наистина направи страхотна игра, успявайки да стигне до фаталния 13-и въпрос.

Освен с големия си успех, красавицата ще бъде запомнена и с това, че във вторник обърка столовете и вместо на своя, седна на този на водещия Михаил Билалов. Той пък застана на мястото, което заемат участниците.

Билалов прие конфузната случка с усмивка, а д-р Александрова, която е ендокринолог призна, че е седнала на този стол по навик, тъй като обикновено в кабинета й тя е човекът, задаващ въпросите. След това двамата си размениха местата.

Очевидно обаче леко конфузната ситуация донесе късмет на пловдивската ендокриноложка и още във вторник успя да стигне до седми въпрос, използвайки само един жокер. Играта й продължи и на следващия ден като имаше на разположение още два жокера.

На десети въпрос д-р Александрова срещна известни затруднения, но успя да се справи с помощта на жокера „Обади се на приятел“.
Жокерът „помощ от публиката“ пък използва на 11-и въпрос и след това продължи нагоре със собствени сили.

Успя да отговори и на въпрос №12, който й донесе 20 хиляди лева. За съжаление обаче грешката на 13-и въпрос не й позволи да открие кой е въпросът за 100 хиляди лева.
Източник: burgas24.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 20 − = 10