Мрежа

Червеният депутат Илиян Йончев тормози сексуално студентки от МУ-Плевен, проси си домашно порно.

Скандален чат показва как разгоненият социалист изнудва бъдеща докторка да спи с него за диплома

0 2 676

Прясно избраният народен представител от плевенската листа на БСП принуждавал студентки от Медицинския университет в родния си град да го обслужват сексуално ако искат да завършат.

Във времето, когато не търка парламентарната банка, червеният политик заема дръжността Ръководител направление „Секретариат, европейски програми и проекти“ в МУ-Плевен и в това си качество отговаря за обезпечаването на юридическия статут на учебното заведение. Позицията му давала неограничена власт да коли и беси, твърдят запознати с житие-битието му.

На редакционната ни поща постъпи меко казано смущаващ сигнал, подписан от плевенчанка на име Малинка Пенчева. Жената е засякла перверзен чат между дъщеря си, която е студентка в МУ-Плевен и лице, записано в указателя на телефона й като G-n Yontchev 1. Това, според нея бил народният представител от БСП-Плевен Илиян Йончев.

„Този човек притеснява дъщеря ми с неприлични покани за сексуални контакти. Прави го на живо като я види и в интернет също“, пише озлочестената майка. „В края на първи курс дъщеря ми имаше проблем с документите и се обърна по съответния ред към Йончев. Той я увери, че ще реши въпроса, но през цялото лято я засипваше с неприлични предложения и покани да се видят на саме. Директно й е казвал, че студентстването й зависи от неговия подпис и тя да си решавала дали желае да се дипломира като лекар или да си остане сервитьорка. На този човек не му пука, че има семейство и че е политик и депутат. Държи се гаменски и цинично„, оплаква се жителката на гр. Плевен.

 

От скрийншотите (чиито оригинали съхраняваме в редакцията) се вижда, че снимката на подателя (която сме заличили съгласно изискванията на GDPR) поразително прилича на депутата. Съдържанието говори само за себе си. G-n Yontchev 1 пита дъщерята на г-жа Пенчева какво е решила и видимо се дразни на отговора, че момичето си има сериозен приятел. На свой ред депутатът пита нима образованието й не е достатъчно сериозен въпрос и уточнява, че е мъж с достойнство, който не обича да си играе на „иди ми, дойде ми“. Уверява я, че отношенията им ще бъдат „сериозно дискретни“, защото имал семейство, съпруга и син, но това не било пречка. В пристъп на похотливост пита студентката с какво е облечена и настоява тя да отиде в тоалетната, за да му прати голи снимки.

Мръснишката заигравка с 20-годишното девойче не била прецедент за Йончев, уверява ни подателката на сигнала, който се заканва да депозира в полицията. „От дъщеря ми разбрах, че поддържал интимни контакти с още 4 студентки, една от тях дори му била нещо като официална любовница. Момичето се казвало Магдалена и родителите й са в София. Той се възползва от това, че детето е самичко в чужд град и побързал да я изнуди. Казвал още, че ако студентките не спят с него щял да ги скъса на изпитите защото ректорът проф. Горчев му е кум и само една негова дума била достатъчна„, уверява ни г-жа Пенчева.

Наши източници от Плевен потвърдиха, че Йончев си имал полуофициална конкубинка, 23-годишната Маги Миланова, студентка в МУ-Плевен. Въпреки, че е женен за д-р Йоана Йончева, която апропо някога също забременил на студентската скамейка, и има син в предучилищна възраст, народният представител бил скъсал синджира и безсрамно демонстрирал младия си трофей в плевенските ресторанти и барове. Той не се свенял да води невръстната любовница на партийни сбирки докато съпругата му се труди в болницата, разказват погнусените му съграждани.

Но това било само върхът на айсберга. Плевенските клюкари, на които не желаем да повярваме, редят, че Йончев бил част от перверзно общество на богати и свръхосвободени местни баровци, които се наслаждавали на групова пълна програма в дискретната и луксозна обстановка на арт хотел, собственост на друг разбогатял застаряващ социалист.

Авер в груповия секс му бил съпартиецът и зам.-шеф на общинския  съвет в Плевен Бойко Тодоров, който сам се хвалел, че е заклет суингър. Тодоров бил царят на обществените поръчки и бързите кредити, и логично нарушавал брачния си обет със странични забежки. На тази основа дружбата му с Йончев крепнела от ден на ден и двамата диплели порочни партийни схеми във времето, когато не консумирали любовта на девойки в прокурорска възраст. Компания им правели още дузина плевенчани от сой, някои с много добро име в бизнеса и политиката.

Закъсалите с учението бъдещи докторки от МУ-Плевен получавали номер на хотелска стая, където трябвало да се явят надвечер и да вземат участие в извратените оргии на бесепарите. Дали на тези соарета красавиците са внасяли кокаин и амфетамини е въпрос в прерогативите на компетентните органи.

Авторката на сигнала срещу Илиян Йончев хвърля светлина и върху въпроса от къде един редови народен представител и чиновник има пари да живее като дубайски шейх-многоженец и да води младите си държанки по екзотични дестинации, с които после да парадира пред колегите си. В университета се говорело, че г-н депутатът вземал тлъсти рушвети от чуждестранните студенти за да преминат в по-горен курс. Но понеже бил „разбран и толерантен“, от българките не искал пари, а само интимни ласки и секс.

Ние се надяваме полицията и прокуратурата да погледнат сериозно на сигнала и ако си установят нарушения, депутатът Илиян Йончев да понесе отговорност.

Моралната страна на казуса е толкова красноречива, че всеки коментар е излишен. Но покрай разюздания нрав на поредния разгонен властник прозира зловеща корупционна схема в здравеопазването. Лекарската професия е една от най-благородните и същевременно отговорни. Да дадеш медицинска диплома на някакви разпоретини, преспали с чичко-паричко от парламента е равносилно на убийство. Защото утре здравето на нашите деца и родители ще бъде в техните ръце.

*******************************************************************************

Жалба

Срещу Илиян Йончев, депутат от БСП-Плевен

Казвам се Малинка Пенчева, родом от Полски Тръмбеж, по настоящем живуща в гр. Плевен. Изпращам Ви чат между депутата от БСП-Плевен  Илиян Йончев и дъщеря ми, чието име ще предам на полицията. Тя е студентка втори курс в МУ-Плевен. Там Йончев е висш административен ръководител. Този човек притеснява дъщеря ми с неприлични покани за сексуални контакти. Прави го на живо като я види и в интернет също. В края на първи курс дъщеря ми имаше проблем с документите и се обърна по съответния ред към Йончев. Той я увери, че ще реши въпроса, но през цялото лято я засипваше с неприлични предложения и покани да се видят на саме. Директно й е казвал, че студентстването й зависи от неговия подпис и тя да си решавала дали желае да се дипломира като лекар или да си остане сервитьорка. На този човек не му пука, че има семейство и че е политик и депутат. Държи се гаменски и цинично. От дъщеря ми разбрах, че поддържал интимни контакти с още 4 студентки, една от тях дори му била нещо като официална любовница. Момичето се казвало Магдалена и родителите й са в София. Той се възползва от това, че детето е самичко в чужд град и побързал да я изнуди. Казвал още, че ако студентките не спят с него щял да ги скъса на изпитите защото ректорът проф. Горчев му е кум и само една негова дума била достатъчна. В университета се говори, че г-н депутатът вземал пари от студентите от чужбина за да преминат в по-горен курс. Но понеже бил „разбран и толерантен“, от българките не искал пари а само интимни ласки и секс. Аз всичко това се ангажирам да го предам в полицията под формата на жалба защото няма да позволя някой да се гаври с детето ми дори той да е политик и депутат.

Източник: Crimesbg.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 76 − 66 =