Мрежа

Бразилка е с най-атрактивните задни части в света (Снимки)

0 0

Победителка в тазгодишния конкурс за най-атрактивни задни части „Мис Бум-бум 2019“ е бразилката Сузи Кортез, съобщава в. „Дейли мейл“, цитиран от БТА.

29-годишната изкусителка е модел на бразилския „Плейбой“. Тя е от град Кампинас и вече е печелила конкурса „Мис Бум-бум“ през 2015 година.

Тази година конкурсът е международен и на него се състезаваха прелести от Великобритания,САЩ, Канада, Австралия, Испания, Франция, Германия, Португалия, Мексико и Бразилия. Претендентките за короната дефилираха пред журито по долно бельо, показвайки своята Б-страна.

На второ място беше класирана Раян Лора Суза от Франция, а бронза извоюва представителката на Великобритания Джесика Лопес.

Конкурсът „Мис Бум-бум“ беше основан от бразилския предприемач Какау Оливер през 2011 година. В продължение на осем години финалът се подвеждаше в Бразилия с 27 участнички – по една от всеки бразилски щат. Правилата на надпреварата изискват кандидатките за короната да не са лягали под скалпела и да не са ползвали инжекции за извайването на техните форми.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 85 + = 87