Мрежа

Богомил Грозев напуска Нова ТВ (Вижте причината)

0 5 244
Водещият на новините по Нова тв Богомил Грозев е новият директор на общински институт „Старинен Пловдив“, съобщи самия той в сутрешния блок на Нова тв „Здравей България“.

Очаква се кметът Здравко Димитров лично да представи новия културен шеф пред екипа на ОИ „Старинен Пловдив“. „Имам идеи, които мога да развия, имам подкрепата на кмета Здравко Димитров. Имам опит и се надявам да направя нещо смислено”, каза журналистът Богомил Грозев в студиото на Нова телевизия по повод назначението си за директор на „Старинен Пловдив”. 

Той разказа, че общинският институт се грижи за цялата инфраструктура, къщите в Стария град, Античния театър, Римския стадион, Голямата и Малката базилики.„Част от обектите са държавна, другите общинска, а трети са частна собственост. И всичко това трябва да се развива в едно обща политика”, каза Грозев. Той сподели, че влиза в новата си роля след 20 години в медиите, 7 от тях като част от екипа на Нова телевизия и призна, че промяната е била много дълго мислена и обсъждана, а решението е било тежко, пише hotnews.bg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 73 − = 68