Мрежа

Бившият на Памела Андерсън остана без пари и…

Очевидно го е закъсал много здраво

LAS VEGAS - JUNE 30: Actress Pamela Anderson and Musician Tommy Lee Celebrate Anderson's 40th birthday at the Las Vegas casino June 30, 2007 in Las Vegas, Nevada. Anderson is currently appearing in Hans Klok's Beauty of Magic. (Photo by Denise Truscello/WireImage)
0 964

Екссъпругът на Памела Андерсън – барабанистът на „Мотли Крю“ Томи Лий зарадва феновете си в социалната мрежа.

Той направи това като пусна фотос, на който мъжкото му достойнство се вижда в целия му блясък, при това в полуеректирало състояние. Очевидно мачото е решил да продължи в същия дух, след като наскоро продължи интимната серия, показвайки задните си части.

По всичко личи, че бившият на Памела Андерсън го е закъсал яко за пари. Феновете му си дадоха ясна сметка, че по този начин рекламира профила си в сайта за възрастни. Припомняме, че съвсем наскоро във въпросния сайт се регистрира и фолк иконата ни Андреа. За разлика от тези на Томи Лий, снимките на задницата на Андреа са минали през здрав фотошоп.

Това далеч не е първата подобна изцепка на рокаджията. По-паметливите вероятно си спомнят, че двамата с Памела Андерсън сътвориха един от първите сек*скандали с домашно клипче за възрастни. Касетата с креватните им подвизи пък обиколи целия свят.

Както ви информирахме наскоро грандиозния сек*скандал с участието на Ким Кардашиян и бившия й Уили Норууд бе разпален отново.
Клипът стана обект на грандиозен съдебен процес.

Някогашният интимен приятел на едродупестата брюнетка, по-известен като рапърът Рей Джей, е по-прочут със се*с маратона с нея, отколкото с музикалната си кариера.
Въпросният маратон се случил през 2002 година на празненствата по повод 22-я й рожден ден в Кабо Сан Лукас.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 64 + = 70