Мрежа

Андре Токев подготвя нова порция изненади

Кулинарят подготвя ново меню в ресторанта си

0 1 713

„В затвора попаднал на хора и станал човек“ – този Вапцаровски стих може да се отнася и за хванатия в издънка мастършеф Андре Токев. Преди няколко седмици той бе освободен от затворническото общежитие, но готвачът не побърза да се завърне на работа в ресторанта си. Той предпочете почивка на морето и вероятно си е правил равносметка ни изживяното изкупление. В момента отдъхва на морето, но съзнателно не уточнява къде точно.

„От 1 септември се връщам на работа“ – заканва се Андре Токев и продължава: „Обмислям някои нови неща, които ще представя в ресторанта си. Залагаме на ново меню. В момента уточняваме детайлите с екипа си“ – признава пред изданието топ готвачът.

През ноември, миналата година Андре Токев беше задържан в София, докато шофира автомобила си по джанти, като пробата му показа близо 2 промила алкохол. Известният готвач не пледира за невинност, той веднага призна вината си и така съкрати досъдебното производство, като сключи споразумение с държавното обвинение и по този начин намали с една трета присъдата си.

Към реалната му присъда от 7 месеца затвор бяха добавени и още 3 месеца заради предишна условна присъда за същото провинение. Така Андре Токев прекара около 8 месеца в затворническото общежитие в Казичене и бе освободен предсрочно за добро поведение, както и за това, че е работил зад решетките.
Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 9 + 1 =