Мрежа

Алисия яхна ферари

Изпълнителката пали мъжките фантазии с авторска колекция бански Alice Evis

0 1 392

Червеният звяр, в който греят изящните форми на Алисия, всъщност е част видеото към най-новия й музикален дует с Тони Стораро, който скоро ще разтопи сърцата на меломаните.

Вместо да пръска сексапил по екзотични дестинации, както правеше почти всяко лято, сега Алисия се е отдала изцяло на работа, издават хора от екипа й. А резултатите са повече от прекрасни.

Информация на ухо носи, че за да е по-близо до любимата си публика, гласовитата певица си е купила къща край Варна. Там тя отсяда по време на участия в хитовите дискотеки и после релаксира след многобройните ангажименти по българското Черноморие.

Освен с нежен глас, 39-годишната изпълнителка пленява публиката и с перфектното си тяло, на което може да завиди всяка прохождаща моделка. Изваяните с много фитнес и танци форми този път блестят в собствената й линия бански Alice Evis. Тя е изцяло дело на певицата и е издържана в най-актуалните тенденции на сезона. Нежните цветове подчертават отличното качество на материите, а кройките ласкаят фигурата и са насочени към дами от всички възрасти, разкава самата Алисия. Не случайно много от колежките й вече дефилираха с изкусителните сетове.

Банските на Alice Evis са толкова функционални, че освен на плажа могат да се носят като екстравагантни топове в ежедневието и дори вечер, съчетани с деним, тюл или кожа, разказват фешън спецове. А ние с нетърпение очакваме премиерата на новото видео на Алисия докато отпиваме поредния коктейл под чадъра.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 33 = 34