Мрежа

Жесток скандал: Туристите са погнусени от Гърция. Какво следва?

На собственика му се е наложило да затвори хотела и да избяга

1 857

Жесток скандал, разразил се в един от хотелите в южната ни съседка Гърция, погнуси туристите и ги накара да се замислят дали ще ходят повече там.

Скандалът се разпали, след като скандална информация за един от хотелите в страната, видя бял свят. Става въпрос за собственик на хотел, разположен на гръцкия полуостров Халкидики, който е един от най-посещаваните през летния сезон, е поставил записващи камери в хотелските стаи. На практика това означава, че гостите на хотела стават участници в „Биг Брадър“, без изобщо да са наясно с това.

Скандалната случка се разиграла в хотел „Афитос“ на Халкидики. Туристите разкрили съвсем случайно няколкото скрити камери за наблюдение, записващи всяко тяхно действие. За случката бързо се разчуло и в околностите и настанал истински хаос сред туристите. На собственика на хотела му се наложило да свали всички табели, водещи към него, след което се изпарил яко дим.

26-годишният турист разбрал за скритата камера, когато отишъл да зареди телефона си в контакта, намиращ се точно срещу леглото му.
Собственикът сам предложил на млада жена да даде стаята, в която да се настанят заедно с половинката й.

Пред органите на реда собственикът се оправдал с нескопосаното твърдение, че камерите записвали само гласове, за да не бъде откраднато нещо от помещенията.
Източник: pochivka.blitz.bg

1 Comment
  1. Art says

    Whoa! This blog looks exactly like my old one!

    It’s on a totally different topic but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice off colors!

    Also visit my website; truck repair manuals (Art)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 21 − = 11