Мрежа

Уволниха Жоро Тръбата от “Евронюз”? Източвал телевизията със скъпи коли, бѐло и мадами

Харизанов плащал със служебни пари за личния си кеф, журналистите мизерствали

0 1 392

Директорът на тв Euronews-България Георги Харизанов е бил помолен от новите собственици да се оттегли от управлението на медията. Това довериха наши източници в новинарската и рекламна гилдия, които били уведомени за рокадата.


Бившият вече шеф прилагал в медията същите лоши практики на самоуправство и безстопанственост, заради които навремето бил изритан от “Напоителни системи” и дори търка за кратко арестантските нарове. Жоро Тръбата, както е по-известен в политическите среди, обърнал нюзрума на бащиния, бъркал в касата редовно, скъпото му BMW и дори марковите му дрешки се изписвали като представителни разходи, кълнат се запознати със схемите. С безочието си Харизанов дори бил “приватизирал” последния етаж на сградата на Euronews и го превърнал в ергенска квартира. Безкрайни купони, прерастващи в оргии с леки жени, забранени субстанции и промишлено количество алкохол се вихрели през ден пред очите на подчинените му телевизионни работници, които едва свързвали двата края от заплата до заплата.


Дни преди Коледа Жоро Тръбата бил привикан на разговор с новите босове и те му били обяснили, че от месец насам, т.е., от средата на декември, е изхвърлен от „Евроноз“ и вече мястото му е заето от сина на собственика – Добрин Иванов. Слухове твърдят, че не кой да е, а неговото протеже го изпяло пред големите шефове. Самата Марина Стоименова, която Харизанов назначи на 6500 лева заплата за оперативен шеф на телевизията, разкрила далаверите му.
Източник: crimesbg.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 44 + = 48