• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Падна дългогодишна тайна за принц Филип

Май 19
07:40 2021
A+ A-
8979 прегледа

Дори не бихте предположили

Приятел на покойния принц Филип издаде повече от шокираща тайна за него.

 

Оказа се, че от деня на сватбата му с кралицата до почти сетния си дъх, той носил едно и също нещо.

 

„Сватбата на Филип и Елизабет бе през ноември 1947 година в Уестминстърското абатство. Тогава той бе с много красиви, маркови, черни обувки. Сватбата им бе преди 73 години“, казва приятелят на покойния херцог лорд Каран Билимория.

 

„Преди 1-2 години бяхме на едно събитие заедно. Наведох се, за да завържа връзките на обувките си и му казах колко много харесвам неговите. А той шокиращо ми каза: „Знаеш ли, че това са сватбените ми обувки!“. Останах повече от изненадан“, спомня си лорд Билимория.

 

Той допълни, че принц Филип му казал, че на почти всички официални събития винаги бил именно с тези обувки.

„Дори не мога да си представя колко пъти тези обувки са били преправяни от обущар“, допълва приятелят на покойния принц.

 

„Това само доказва колко пестелив бе той. Мнозина го обвиняваха, както и цялото кралско семейство, в прахосничество, но това изобщо не бе вярно.

Филип бе пестелив човек – историята с черните му кожени обувки го доказва. Той знаеше как да бъде „втори“ – винаги зад кралицата. Редом с това той бе и първи що се касае за това да й бъде опора, да й помага и да бъде винаги няколко крачки зад нея“, казва още лорд Каран Билимория.

 

Оказа се обаче, че покойният принц Филип не е единственият пестовник в кралското семейство. Самата кралица Елизабет Втора също използва повечето си тоалети многократно. Тя обаче ги съчетава по толкова умел начин, че никой не разбира това.

 

Две от децата й – принц Чарлз и принцеса Ан, също дълги години носят едни и същи връхни дрехи.

„В това отношение Чарлз и Ан са се метнали на баща им“, казва с усмивка лорд Каран Билимория.Източник: https:jenata.blitz.bg
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*