• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Районните кметове в Пловдив искат още пари, Зико им обеща

Януари 16
16:36 2020
A+ A-
11685 прегледа

Районните кметове на Пловдив, които от седмица роптаят, че парите им са малко, бяха приети от градоначалника Здравко Димитров.

""Разбрахме се да има повече проектиране и при преразпределение на бюджета ще им отпуснем още средства", каза Зико.Управниците излязоха от срещата със смесени чувства. Но Георги Стаменов от "Централен" обяви, че ще започне дългочаканото обновление на Дондуковата градина, която е най-старата в Пловдив.Здравко Димитров посочи, че за "Централен" са отпаднали едни средства за светофар и ще бъдат пренасочени към Стаменов за направа на детска площадка.Кметът на "Тракия" Костадин Димитров определи разговорът с градоначалника като конструктивен и очаквал развитие през годината. Според колегата му от район "Северен" Стоян Алексиев "всичко е точно.Иван Стоянов от "Източен" напомни, че е планирал нов паркинг на ул. "Преспа" за 500 000 лева, а засега отпускат както на него, така и на останалите колеги по 300 000 лева. Той се надява на допълнителни средства, след като се разбере кои проекти на общината ще се изпълнят и кои ще отпаднат.Костадин Язов от "Южен" заяви, че са нужни две нови детски градини."И през ум не ми е минавало да ги лиша от средства. Бил съм районен кмет и зная за какво става въпрос. И шестимата са мои момчета от ГЕРБ", каза преди ден Здравко Димитров.Източник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*