Мрежа

СКАНДАЛ: ДАТО ПОДСЛУШВА ПЪРВИТЕ МЪЖЕ В ДЪРЖАВАТА И ЖУРНАЛИСТИ НЕЛЕГАЛНО

Слуховете за това, че службите се използват за нелегален шпионаж и в услуга на лични интереси, се потвърдиха.

1 857

Държавна агенция „Технически операции“, която в момента се ръководи от Бисер Борисов,  подслушва с НЕЛЕГАЛЕН шпионски софтуер висши държавни мъже, журналисти и главни редактори от водещи електронни и печатни медии като същата дори ги проследява в реално време.

 

Верния на „Продължаваме промяната“  Бисер Борисов,  който е зет и на зам.-директор на Разузнавателното управление на МО – РУМНО след като смени Цветан Китов и приюти за зам.-директора на службата Бранимир Димитров, създаде в службата шпионска шпиц команда, пред която шпионския скандал в Европа при, който са следени десетки европейски лидери направо бледнее.

 

Бисер Борисов лично ръководи подслушването и проследяването на най-важните мъже в България.

 

За да може да събира компромати и най-вече да държи ги използва в подходящ момент, ген. Стоименов е натоварил зет си Бисер Борисов с нелеката задача- ПОДСЛУШВАНЕ.

 

Бисер Борисов е изградил специална зала, която се намира в сградата на ДАТО на ул. „6-ти септември“, № 29.  Залата се намира на междинен етаж в централната сграда с изглед към ул. „Гурко“. Става въпрос за стая под номер 501, намираща се между 4 и 5 етаж.

 

Източници от ДАТО споделиха, че стаята е оборудвана с най-съвременен шпионки софтуер, закупен като част от обществена поръчка свързана с възможността ДАТО да осъществява подслушване на част от електронните приложения в интернет, включително „Viber“ и „Telegram“.

 

Тъй като българското законодателство все още е спорно по въпроса относно законността на този тип подслушване, Борисов чрез нова обществена поръчка, замаскирана зад консумативи, и друг вид дребни технически бързо ликвидни техники организира чрез фирма от друго ведомство закупуването на шпионския софтуер от страна извън ЕС и на практика осигурява на Румен Радев пълна информация над живота и битието на когото си поиска.

 

С нелеката задача да следят и дишат във врата на държавните мъже, Бисер Борисов е натоварил верния му служител с фамилия Поляков, директор в 01 отдел „ДБ“ при ДАТО, който отговарял за ефективното следена на живо, филмиране и записване на всичко, което може да бъде интерес, както и Стефи Живкова, която пък отговаряла за телефонната и интернет комуникация.

Източник: afera.bg, crimesbg.com

 

1 Comment
 1. Barbara says

  Hello! This popst could not be written any better!
  Reading thrpugh this poist reminds me of my old room mate!
  He always kept talking about this. I will forward this post
  to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

  Alsso visit my web blog: truck repair manuals (Barbara)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 6