• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

За тези зодии лъжата е предателство: Те никога не лъжат!

Септ. 09
18:28 2021
A+ A-
3813 прегледа

За някои хора лъжата е предателство

Други предпочитат да изрекат красива лъжа, за да не провокират конфликт или да не разстроят събеседника си.
Според астролозите това винаги да избират истината отново зависи от зодията.

Ето кои зодиакални знаци които никога НЕ лъжа:

Рак

Раците са изключително честни хора и никога няма да ви излъжат. Никога няма да ви кажат, че прическата ви е великолепна, ако изглеждате така,
сякаш току-що сте станали от леглото. И няма да ви позволят да правите същите грешки, уверявайки, че постъпвате правилно,
докато другите просто не ви разбират. Представителите на този знак могат да критикуват остро, ако разберат, че за другите това ще е добре и че ще извлекат нещо полезно.

Раците са тези хора, на които може да се вярва напълно. Те са истински приятели, на които можете да разчитате дори в най-трудните моменти.

Лъв

Хората, родени под знака на Лъв, няма да се поколебаят да ви кажат всичко в очите, ако почувстват, че не сте на правилния път.

Те, като грижовни родители, винаги дават на приятелите си мъдри съвети. Лъвовете ще ви дадат пример за своите неуспехи,

ще разкрият всичките си тайни, само за да ви предупредят за необмислени действия.

Лъвовете няма да ви оставят на мира, докато не приемете добрите им съвети. Не можете дори да се съмнявате в искреността на техните намерения.

Козирог

Родените под знака на Козирог няма да могат да заспят, ако случайно са излъгали някого или просто не са казали цялата истина.

Чувстват се неудобно в такива ситуации. Козирозите внимателно защитават себе си и своите близки от лъжци, осъзнавайки, че няма причина да очакваме добро от такива хора.

Представителите на този знак първо казват истината и след това подкрепят хората с всички възможни методи, ако тази истина им носи някакъв житейски опит.

В този случай Козирозите идват на помощ, без значение дали имат свои проблеми, те ще направят всичко, за да ви предпазят.

Представителите на тези знаци има на какво да ни научат. Първо, те са смели, тъй като не всеки може да престъпи своите интереси в името на справедливостта.

И второ, те са приятелски настроени и истински приятели. И такова приятелство трябва да се цени и да се пази!, пише iwoman.bg

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*