• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Водолей и караници-как реагира в тази ситуация?

Август 28
13:49 2020
A+ A-
7380 прегледа

Представителите на зодия Водолей са непредсказуеми

Защото и свободомислещият Водолей не е „имунизиран” срещу кавги и скандали.

Неговата уникалност и чудатост не могат да се отрекат и то във всички сфери на живота.

Но той обича да има мнение за неща и събития, което често е  доста по-различно от тези на останалите.

Понякога се пали доста лесно – обикновено това са периоди, когато са му се събрали много ангажименти на куп или когато емоционално се чувства изморен.

Именно в този период Водолеят може да завихри завиден скандал и да се скара с вас или така да ви изнерви, че вие сами да предизвикате скандал.

Най-често Водолей  казва изключително много неща в яда си, често и думи, които след няколко минути вероятно вече няма да помни, а дори да ги помни – ще съжалява, че ги е казал. Не можем да наречем Водолеят особено злопаметен.

Обикновено трудно забравя, ако някой го предаде и накърни достойнството му, но пък не е отмъстителен.

Караницата с Водолей може да бъде кратка или изключително продължителна. Като цяло можете бързо и лесно да се помирите с Водолея, но понякога това може да отнеме и време.

Всичко зависи от това в какъв период сте го хванали. Много приятно впечатление ще му направите ако подходите първи към сдобряването и му кажете, че съжалявате, пише Съновник.бг.

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*