• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Вижте правилата за продължителна и изгаряща връзка! (Част 2)

[Oct] 28
16:35 2020
A+ A-
7503 прегледа

Искате страстна връзка до живот!

Трябва да се съобразите с някои правила или поверия, за да гарантирата здравината на съюза си. Първотое да знаетеа през кой месец сте започнали флирта с половинката си.

Именно този месец гарантира бъдещето на вашето приятелство или брак:

 Юли също много благоприятен месец за обвързване. Вещае много радости и съвсем малко тревоги. Дори връзката да не продължи дълго и двамата партньори ще запазят много хубави спомени за нея.

Връзките и браковете, започнали през август, обикновено са трайни и стабилни, защото вървят с истинско приятелство. Месецът предрича разбирателство, доверие и хармония в отношенията.

Септември вещае спокойни, стабилни и надеждни отношения. При това и във финансов, и в емоционален план. Влюбените трябва само да внимават се егото си и да не се стремят да се налагат. 

Октомври предразполага към труден и напрегнат съвместен живот.  Ако все още нямате брак, но пък държите да останете заедно, то ще е добре да го сключите през Юни.

Ноември е много успешен съюз откъм финансовата страна. Лукс и охолство очаква партньорите. Това е чудесно условие да си живеят спокойно.  Партньорите обаче трябва да се пазят от изкушението да кръшнат.

Декември е най-подходящият месец за обвързване и брак. Вещае много нежност, грижи, любов, романтика, доверие и разбирателство между влюбените. Дълъг и радостен съюз!, пишеEdna.bg.

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*