• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Топонимът Илиян Бучков:Цивилизацията я очакват трусове, Раят е в България! (Какво следва)

Май 07
19:01 2020
A+ A-
4182 прегледа

Илиян Бучков разкри страховити факти за България и света

Според Илиян Бучков съвременната цивилизация ще пострада много, заради пандемията. Той е специалист по топонимия. Науката се занимава с георгафските обекти и влиянието им върху живота на хората.

Същите играят съществена роля за живота на хората и ориентацията им към околния свят.

Според изследователят в района между Якоруда, Разлог и Белица, както и планините Рила, Пирин и Родопите има скрити много тайни.

Въпреки че през нашите земи са минали различни племена и империи, имената на местностите са се запазили такива, каквито са били преди 5-10 хиляди години.

Изключително важен факт е, че тук са създадени и първите говорещи, не разумни хора, Адам и Ева.

Според него синът Божи не е такъв, за какъвто се говори.Той дошъл от планетата Сириус А, която гравитира около по-голямата планета Сириус Б. И има пръст в създаването на хората-Хо-Ра.

Как точно е станало, не се знае. Но хубавата новина е, че в човека продължават да съществуват гените на разума и на говора.

Изследователят стигнал до още по-любопитни изводи. Той твърди, че Раят и Обетованата земя се намира на българска територия. Такива, каквито са описани в Светото писание.

 

Символът на Обетованата Земя е триъгълен камък, който е бил търсен от всички диктатори по света. Заедно със Светия Граал и други свещени предмети те се намират скрити в планината Рила, твърди Илиян Бучков.

Древните египтяни са я наричали Ра-Ла – планината на Слънцето и Луната.В своя книга изследовател на Древен Египет казва, че Сфинксът е женски и се нарича Родопе. А нашата планина Родопа е символ на Богинята майка.

 

Според експертът, съвременната цивилизация я чакат страшни трусове, заради пандемията. Но България ще бъде съхранена, защото българите са пазители на тайно познание.

 

 

 

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*