• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Тя е кралица на финансите! Бистра Мощева тренира ВИП-персони на тенис корта и управлява парите им

Март 27
18:10 2018
A+ A-
961983 прегледа

Бистра Мощева е име, което не присъства ежедневно в светските хроники. Няма да видите нейна снимка в таблоид или сайт за сензации, защото нейните успехи нямат нищо общо с новини от типа "гащите на Преслава" или "поредния развод на Благо Джизъса".

С високите си постижения обаче, тази млада дама отдавна се е превърнала в нещо много повече от родна знаменитост.
Пътят към успеха й започва, когато е едва на 15 години и печели

Европейското първенство по тенис. Заради неоспоримия й талант веднага започват да я наричат "детето звезда на корта". Набира популярност и отвъд граница – в Германия, където работи заедно с един от най-добрите треньори.

Заниманията на корта са всичко за нея дълги години. Държи да се доказва сама, въпреки солидните финансови възможности на родителите й.
Завършва с отличие гимназия във Виена, след което следва в германски университет. Специалността там обаче не й харесва и тя избира да се прибере в родината.
"Имах период, в който се бях поотпуснала. Никой не е съвършен. Бях се отдала на непрекъснати купони, нощни заведения и шопинг до втръсване. В един момент обаче "лампичката ми светна" и осъзнах, че не може така. Тате няма да плаща цял живот, а аз искам да постигна много и съвсем различни неща", споделя Мощева.
Определяйки ясно желанията и целите си, тя решава отново да се занимава с тенис, но вече като треньор. Играе като спаринг партньор с редица известни личности, без да предполага, че един ден те ще са нейни клиенти в бизнеса с финансите.

Миналия януари случайно разбира за нова позиция и отива на интервю за работа в Прогресив Трейдинг. Назначена е още на следващия ден, а с днешна дата вече я наричат "Кралицата на ценните книжа".

Занимава се с управлението на клиентски потрфейли в България, Гърция и Румъния, твърди се, че консултира една от основните корпорации на финансовия сектор в Източна Европа.

Бистра Мощева е финансово независима, защото безспорните й управленски качества и професионализъм й осигуряват месечен доход от 50 000 долара.
Амбициозната бизнес дама управлява финансите на клиенти с различни професионални занимания. Доверието й печелят боксьор номер едно у нас Кубрат Пулев, бизнесменът Красимир Маринов и родната ИТ следа в Холивуд Петър Митев. Голяма част от работата й е свързана и ситуирана в САЩ.

"Доволна съм от живота си, но винаги искам още. Ще продължавам да се развивам и да вървя напред. Ще ми се повече момичета в България да разберат, че могат да променят живота си сами. Със собствените си сили и способности. И без стотинка от джоба на поредния Чичко Паричко. Той не ви трябва", категорична е Бистра Мощева.

Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Възмездие
Преди 1 година
0
Бистра е регистрина в полицията за финансови измами и кражба на пари пари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*