• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Тези зодии ще се къпят в любов през юли!

Юни 15
13:24 2020
A+ A-
7872 прегледа

Три зодии ще се къпят в любов

През един от най-хубавите месеци в годината-юли, три зодии ще бъдат подвластни на Купидон..

Любовта е чувство на привързаност, грижа, привличане и симпатия.

Най-общо това е потребността човек да бъде всеотдаен към друг човек. Любовта е дълбоко чувство, което се споделя от близки, влюбени и такива, които имат интимни отношения.

И има три зодии от зодиака, който през този месец ще са късметлии в любовта.

За някои юни може да се окаже месец на закачки, за други да затвърди старата любов, а за трети да донесе съдбоносна нова среща.

Казват, че старата любов ръжда не хваща. И през месец юни Стрелецът ще го разбере с пълна сила. Човек от вашето минало се завръща, за да промени представите ви за любовта из основи

Една такава зодия, щастливец в любовта е Телеца. Представителите на този земен знак ще се радват на пълна хармония в любовта. Онези, които са обвързани ще осъзнаят, че са готови за следващата по-сериозна крачка, а необвързаните ще открият човек, който си струва.

За Рака този месец се очертава като доста емоционален и то ще го запомните с приятни любовни емоции и изненади. Ще има човек, който непрестанно ще ви засвидетелства внимание и обич и ще сте на седмото небе, пише Една.бг.

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*