• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Скорпионът в любовта-изпепеляващ и болезнено ревнив!

Юли 15
12:23 2020
A+ A-
7257 прегледа

Скорпионът обича да е прав във всичко, включително и в любовта

В любовта при Скорпионите, както при лекарствата, има един страничен ефект – ревността. Тя е най-горчивото и отровно странично действие на иначе отдадения на любовта Скорпион. Това е цената, която той плаща за изпепеляващата и безрезервна любов, на която е способен.

Те искат изцяло да притежават човека до себе си, да знаят най-дълбоките емоции на душата му и всячески се стараят да го прекроят по свой модел, като междувременно не пропускат да подчертаят своята собствена самобитност и уникалност. Скорпионите не искат да са като другите, всяка съпоставка с някого приемат прекалено лично.

Как да впечатлите жена Скорпион

Посредствен и безхарактерен мъж никога няма да впечатли жена Скорпион. С нея може да се справи само мъж, който много ясно и конкретно знае какво иска от живота и как да го получи. Жената Скорпион е нежна, внимателна и изискваща. Тя не се интересува от повърхностен флирт или партньор за една нощ. По природа е склонна да притежава. Мъжете, които не искат да се обвързват, по-добре въобще да не се опитват да си имат вземане-даване с нея.

Как да впечатлите мъжа Скорпион

От чара на този мъж не може да избяга никоя жена. Жените са привлечени от него като пеперуди от гореща лампа – интуитивно усещат, че е опасно за тях, и въпреки това не могат да се отдръпнат, пише Канал 3.

 

 

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*