• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Септември четири зодии ще се заринат в пари

Септ. 11
08:01 2021
A+ A-
3198 прегледа

Всеки от нас мечтае да има добри финанси

Меркурий, покровителят на финансите и информацията, ще отслабне като влияние през септември.
Ето защо тези от нас, чието биополе е най-малко свързано с тази планета, ще бъдат най-успешни.

Ето кои зодии ще имат по-добър шанс от останалите:

Рак

Меркурий има много слабо влияние върху Рака. Астролозите отбелязват, че Ракът ще стане по-спокоен и сдържан поради присъствието на тази планета във знака Везни.
Вселената определено ще им даде шанс за нова идея или просто ще им даде много силна мотивация за работа.

Скорпион

Меркурий нарушава информационните потоци, но това няма да навреди на Скорпионите. Те ще имат на разположение мощна вродена интуиция,
която неведнъж ще ги спасява от неуспех и ще им подсказва пътя към финансовото щастие. Във време, когато по-голямата част от знаците ще трябва да си блъскат главата,
за да решат проблемите, Скорпионите вече ще имат готово решение - трябва само да се вслушат във вътрешния си глас, за да чуят отговора на въпросите си.

Риби 


Рибите изобщо няма да бъдат засегнати от Меркурий. Въпреки че това ще забави всички останали, Рибите ще могат да изберат подходящо време за действие. 
Докато другите се колебаят, Рибите могат да изберат да продължат напред с бързи крачки.
Рибите трябва да мобилизират цялата си воля и да направят решителен скок към победата. Те имат реален шанс да увеличат приходите си.

Стрелец

Стрелците са хора, които могат успешно да се адаптират към абсолютно всичко. Що се отнася до Меркурий, той няма да успее да ги извади от равновесие,
а ако го направи, няма да има голямо финансово въздействие върху Стрелците. Те ще успеят да превърнат всички промени в своя полза,пише edna.bg  .

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*