• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Ретрограден Уран ни носи неочаквани сътресения

[Oct] 11
11:35 2021
A+ A-
1968 прегледа

Ретрограден Уран ни дебне до януари 2022 г.  


Уран – планетата на пробуждането, освобождаването и промяната, влезе в ретроградна фаза и така ще остане чак до 18 януари 2022 г. 

 В първите няколко месеца от ретроградното си пътуване планетата ще се присъедини към Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон,

създавайки силна редица от ретроградна планетарна енергия.

Ретроградната фаза на Уран се случва на всеки 7 месеца, което е част от неговия цикъл. Той е планетата на внезапни промени и сътресения.
Помислете в кои области сте имали такива емоции.

Добрата новина е, че докато Уране  в ретроградта фаза, имаме възможност да си поемем дъх, да преценим обстановката и да видим къде се попаднали.

И да се възползваме от енергията на планетата.  Шокът от внизапни и резки промени отшумява, катоа нещата ще ги виждаме в напълно нова обстановка.

Също така ще установим, че към неща, за които сме се чувствали несигурни, сега започваме да се усещаме по-сигурни, решителни, намираме повече свобода, пише Ретро.

Трябва да знаем следното за планетата е  и то е, че никога не въвежда промени, без да има причини за това. Всичко се случва, за да открием нови хоризонти за живота си.

Така се освобождаваме от старите неща, застоя, ограниченията, старите вярвания. Изчистваме пътя за новото, което ни е драснато от съдбата да ни намери, уверяват астролозите.

Ще ни вълнуват темите за пари, сигурност, стабилност, както за храната и обработването на земята. Уран в Телец ни създава доста напрежение, защото енергията на зодията е упорита.

 

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*