• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Ретрограден Юпитер ни носи пълна чанта с пари!(Но виж докога)

Юни 16
16:00 2020
A+ A-
9840 прегледа

Юпитер вече е ретрограден

От 14 май до 13 септември Юпитер, който е планетата на късмета и възможностите, ще се движи назад в Козирог.

Древните са го наричали „големият благодетел“. Те са го почитали, защото е носел късмет, освен това е бил свързван с духовеността.

В астрологията Юпитер разширява и увеличава, прави нещата по-продуктивни и доходни, придава чувство на увереност в собствените сили, въодушевява с дух на надежда и оптимизъм.

Юпитер става ретрограден всяка година за период от около четири месеца. През тази година това се случи на 14 май в Козирог и ще продължи до 13 септември.

Ретрограден Юпитер в Козирог акцентира върху темата за финансите, защото тази планета се свързва с големите пари и властта, които те дават.

Времето е подходящо да анализирате и преоцените своите финансови и кариерни планове. Освен това Козирог е свързан с кариерата и бизнеса, затова ще усетите, че нараства вашата амбициозност и стремеж да се изкачвате нагоре по кариерната стълбица.

Когато Юпитер е ретрограден, е добре да обърнете внимание на личностното си развитие. Възможно е да откриете фалш в себе си или в другите. Опитайте да определите как именно изневерявате на истинската си същност, възможно е да играете несвойствени за вас роли.

Юпитер е духовна планета и ретроградният период не е подходящ за начало на дейност, която има ярко изразени материални цели,пише Еdna.bg.

.

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*