• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

През май: Удря ни ретроградна Венера!

Май 04
22:40 2020
A+ A-
5166 прегледа

През май се очаква да ни порази ретрогардна Венера 

От 12-ти май Венера започва да се движи обратно. Целият процес ще продължи чак до 25 юни.

За какво отговаря планетата Венера?

Тази планета отговаря за емоциите, ценностната система, любовта, връзките и парите.

През този период е добре да преосмислим начина, по който си вадим парите. Трябва и да обърнем поглед към връзките си и да се запитаме честно дали сме удоволетворени от тях.

Забелязваме също, че ценностите, които са били важни за нас преди се променят и се подменят с нови. Това ще е такъв момент във времето на ретроградната планета, през който е необходимо да я подменим с нови ценности.

В този период е  добре да преосмислим и за деловите партньорства. Трябва да направим разбор и да видим дали не е дошло времето да се променим в професионално отношение.

Какво не трябва да правим в периода на ретроградната Венера?

През този период не трябва да се сключва брак.Не бива да се подписвати  каквито и да са партньорски отношения.

Предупреждението е също за да не се стартират с нови любовни отношения.  Създадените връзки и сключени преди договори, включително и брачни, няма да издържат във времето. Те ще се разпаднат много бързо.

През периода на ретроградната Венера не се извършват пластични операции  и естетични интервенции. Защото крайният резултат няма да бъде удоволетворяващ. Специалистите препоръчват да не се правят големи инвестиии, както и да се правят огромни покупки.

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*