• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Михаел Вебер: 100 нови и 100 съществуващи крайпътни рамки са предадени на АПИ

Август 16
12:59 2019
A+ A-
9 прегледа

100 нови и 100 съществуващи рамки са оборудвани и предадени на АПИ. Това каза Михаел Вебер, изпълнителен директор на "Капш телематик технолоджис България", за новата тол система на пресконференция в Научноизследователския строителен институт.

„В последно време четохме много публикации, свързани с крайпътните рамки и инфраструктурата и затова показваме примери за съществуващи и нови портални рамки", каза още Вебер. Той добави, че от февруари постоянно се извършват поставяния на портални рамки по пътищата.

„Големите рамки са повече от 40 метра в дължина. Оборудването се инсталира предварително на рамките и след това се вдигат с кран", обясни Вебер. По думите му всички портални рамки са изработени в България, а от Австрия е доставено активното оборудване като камери и софтуер.

„Всички портални рамки са оборудвани с лазерни скенери и различни видове камери и камера за обзор", добави той. Вебер обясни, че когато кола пътува към порталната рамка, се включва лазерен скенер, който включва цялата рамка, за да се разбере какво превозно средство приближава.

По думите му тези рамки са необходими, тъй като заснемат номера на колата отпред и отзад и веднага получават информация дали превозното средство има нарушения, а ако няма нарушение, информацията се изтрива автоматично.Източник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*