• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Мечтаете за стабилна връзка: Внимавайте за месеца на запознанството! (Част 1)

[Oct] 28
16:28 2020
A+ A-
8487 прегледа

Мечтаем връзката ни да е стабилна и продължителна

 

Според битуваща теория месецът на събиране влияе на връзката. Затова тя е много важна за бъдещето на любовта на двамата.


Има ли обаче сключен брак, за отправна точка се взима датата на това събитие. Според астролозите то има по-силна вибрация.

 

Ето какво трябва да знаем:

 

Януари не е най-благоприятният за начало на връзка или брак.Изключение правят партньорите, които се познават още от деца. Тогава вещае много стабилен съюз.

Февруари е един от най-благоприятните месеци за начало на връзка! Независимо дали имате много различия, или пък сте прекалено еднакви, обикновено връзките, започнали през февруари, са много стабилни, дълготрайни и щастливи.

Март обещава неизбежна раздяла, при това съпътствана с разправии покрай разделянето на имущество. Шанс имат само партньори, които са склонни към големи компромиси, но пак трудно ще им се получи.

Връзките, започнали през април, са като влакче на ужасите! Тя ще бъде много емоционална, бурна, с резки възходи и падения. Може би не най-спокойната и щастливата, но пък нито за секунда скучна.

Месец май вещае за връзките и браковете много тревоги и грижи, но по-скоро откъм финансова, а не емоционална страна.  Партньорите ще работят здраво, но парите все няма да стигат.

Юни е месец на богатство и просперитет. Ако съюзът е започнал тогава, те ще вървят неизменно до него.  Партньорите много добре ще си влияят един на друг, дори в кавгите им ще бъдат полезни за тяхното развитие и усъвършенстване във всеки един аспект, пише Edna.bg.

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*