• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Козирогът и любовта-несъвместими неща ли са?

Юли 19
12:28 2020
A+ A-
6396 прегледа

Козирогът е готов на невероятни подвизи в името на любовта

В любовта Козирозите не обичат да излагат чувствата си на показ, но са много искрени в своята привързаност. Те допускат до себе си много ограничено количество хора. 


Може да покорите Козирог, като в началото се правите на по-равнодушни, отколкото сте в действителност. Това ще създаде у него впечатление, че сте много важни и ще му даде време да прецени всичко около вас.

Как да впечатлите жена Козирог

Тази жена придава много по-голямо значение на любовта, отколкото й се иска да покаже. Що се отнася до любовните въпроси, повечето жени се оставят на съдбата или моментната емоция да им подскаже кой е избраникът на сърцето им.

Не и жената Козирог, която иска да контролира живота си.

Тя е придирчива към избора на партньор и много по-малко от всяка друга е склонна да се влюби от пръв поглед. Не разполага с време за флиртове и забавления, защото любовта за нея е сериозна работа.

Ако мъжът отсреща наистина я интересува, тя задължително ще го гледа отстрани, преди да му даде какъвто и да било шанс за сближаване.

Старателно ще го изучава и внимателно ще прецени всички последствия от тази емоционална връзка.

За нея най-важното нещо в живота е да е щастлива в любовта. Тя се нуждае от мъж, който я разбира и приема всичките й странности.

Мечтайте за нея, уважавайте я и я обичайте, тя ще ви се отплати с най-ценното в живота – любов, която ще издържи на изпитанията на времето.

Как да впечатлите мъж Козирог

За Козирога физическото желание е задължителна част от любовта. Той не разбира как може да съществува едното без другото.

Той трудно се доверява на хората и това е причината да не се отдава на спонтанните си чувства и емоции.

Също както и жената Козирог, мъжът от тази зодия може да ви се стори странен и самоуверен.

Той е затворен и дори прикрит, има потребност жената до него постоянно да му показва своята любов и възхищение.

В любовта Козирогът е верен партньор, който няма никаква потребност да сменя партньорите си.

Когато постигне успех, според собствените му представи, Козирогът става по-спокоен и по-малко се страхува от любовта и обвързване.

Неговият интерес към физическата страна на любовта никога не угасва, а с възрастта мъжката му сила става все по-привлекателна, пише Канал 3.

 

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*