• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Какво сториха зодиите след карантината?Кои съжалиха, че свърши-(Част 1)

Юни 23
14:47 2020
A+ A-
2706 прегледа

Карантината се отрази по различен начин на зодиите

Едни хукнаха да правят купони, други съжалиха, че изолацията свърши

Ето как реагираха отделните зодии на свободата:

По време на карантината Овенът получи точно това, което винаги му е липсвало – възможността не само да действа, но и да помисли (първо), защото така или иначе няма друго какво да прави.

И след като вече не е принуден да стои по цял ден вкъщи, Овенът ще направи това, което най-много обича – ще остане насаме с мислите си и ще измисли как най-бързо може да забогатее. И ще се самоизолира отново, но този път на някой далечен самотен остров.

 С или без изолация – Водолеят си има по-големи проблеми, пред които е изправен. Например какъв е като човек, дали е по-скоро умен, или е по-скоро красив? Накратко, от една страна, трябва бързо да навакса с всичко пропуснато, а от друга – усеща, че сега е моментът да си изясни всичко за себе си и да създаде успешен собствен бизнес.

В първите дни след карантината е добре да стоиш далеч от Близнаци! Защото на първо място те ще организират четиринадесет партита за седмица и ще поканят всичките си приятели.

Още от края на изолацията Ракът е тъжен… и нормално… само си седи вкъщи. Не! Ако добре познаваш Рака, ще си наясно, че не е това причината за неговата тъга! Напротив, Ракът е тъжен, защото приключва изолацията.

Вече няма да може да пече сладкиши по цял ден и всички вкъщи да са длъжни да ги изяждат, за да вижда колко добре се е справил, и да забърква нови... Единственото, което можеш да направиш – е да избягаш… И сега това е съвсем възможно!

Настъпват ужасяващи времена за Телеца. Да живееш в епоха на промени, е най-страшното проклятие, което може да се случи на Телеца. Но, добрата новина е, че той винаги има план Б, включително и такъв за неутрализиране на паник атаките, които получава.

След като вече е свободен, Телецът няма да се бави, а веднага ще отиде на пазар, за да си купи 2-3, по-добре 8 рокли, преди да отиде да хапне най-прекрасния бургер, за който си мечтае вече 2 месеца.

Стрелецът живее, за да пътува и пътува, за да живее… уви! Но да не забравяме, че говорим за Стрелеца – неговите куфари са целогодишно стегнати! Ще опознае родината с най-удобните си обувки и много ентусиазъм!

 Излизайки от дома си, Девата директно ще се запъти към психотерапевта, за да сподели преживяванията си с цялото семейство, с което бе принудена да прекара цели два месеца… А после ще се върне вкъщи и ще поплаче, защото сега всички си бяха у дома и спазваха нейните указания за чистота и подреденост, а сега всичко ще се върне постарому... ще цапат, ще разхвърлят и ще оставят следи от обувки ...

 

 

Сподели
За автора
Bojidara Pavlova

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*