• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Черната роза Metanoa е красота, непреходна като спомен

Май 21
11:26 2018
A+ A-
5618 прегледа

Един важен ден наближава и освен датата, която ще гравирате завинаги в сърцето, оставете следа със съвършен подарък...

Абитуриенският бал е не просто бляскав ден, облечен в най-красивата рокля, със скъп аромат на парфюм и споделени с близките усмивки. Той е празник на младостта и голямата стъпка напред в Живота. Вашата дъщеря я очаква раздяла с детските години, старт на гонитбата на смели мечти и тяхното осъществяване. Подсладете дните й с аромата на Черната роза Metanoa, която да й напомня винаги за вас, вашата любов и нейната уникалност.

Дъщерята е единствена и неповторима. Късче от вас, което носи любовта ви, в което сте скрили душата си и заслужава нещо необикновено, като самата нея. В специалния ден на абитуриенския бал Черната роза Metanoa е съвършения подарък. Не защото е цвете. А защото е цвете, като никое друго на Земята. Нейната уникалност и непреходност са символът на вечната женска красота и нежност, които носи всяка млада дама. И всяко момиче заслужава това да й се напомня всеки ден.

Необикновеният цвят на розата я прави открояваща сред океана от еднообразие, така както можете да разпознаете мигновено любимата си дъщеря в цяла тълпа от хора. И именно защото споменът не е в материалните подаръци, дългият живот на Черната роза ще остави следата от този ден. Тя ще живее толкова, колкото се грижите за нея. Точно както любовта към дъщерята – вечно...

Бъди Черната Роза за Света - единствена сред хиляди Червени

Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*