• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Американски учен изважда НЛО от Тихия окена

[Apr] 28
22:00 2022
A+ A-
4059 прегледа

Това не е метеорит, това е част от извънземна цивилизация, убеден е Льоб!

Възпитаникът на „Харвард“ Ави Льоб е категоричен, че в Тихия океан от 8 години има нещо извънземно. Това е кораб на извънземна цивилизация, който е потънал в океана през 2014 г.

Теоретикът-физик твърди, че преди 8 години НЛО се разбива на парчета над Тихия океан и след това попада на дъното му. Това се е случило около о. Манус в Папуа Нова Гвинея.

В докладите на НСА действително има подобно събитие, но там е отбелязано като падане на космически метеорит. Нещо, с което Льоб не е съгласен.

„Не е метеорит, а кораб, който е бил пълен с извънземна цивилизация. Някои хора не могат да направят разликата, защото за първи път се натъкваме на такова нещо. Преди хилядолетия никой човек нямаше да ползва смартфона както сега, а щяха да го мислят за лъскав камък, нали?“, философства ученът.

Той е решен да извади това, което стой на дъното на Тихия океан до Нова Гвинея и да докаже, че то е извънземно. За целта вече сформира свой екип.Източник: https:www.spisanie8.bg
Сподели
За автора
Миро Киров

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*