Мрежа

Сега й се е паднало на Жасмина Стоичкова да сменя мъжете

Силиконката Жасмина Стоичкова се появи с нов мъж в Кан

Жасмина май си е открила нов спонсор
0 31 352

Най-актуалната Мис Силикон – Жасмина Стоичкова, се радва на нова любов

След като преди няколко месеца стана известно, че силиконката Жасмина Стоичкова се е разделила с приятеля си, беше пределно ясно, че красавицата няма дълго време да остане сама. Жена като нея, с десетки обожатели и хиляди фенове, трябва само да „щракне с пръсти“, за да си намери нов възлюбен. Ето че това е вече факт. Мис Силикон бе забулязана да цъфти с нов кавалер в слънчевия Кан. От сторицата на красивата брюнетка става ясно, че тя е на луксозна почивка в тузарския курорт, вероятно платена от новия й кавалер. За него не се знае почти нищо, освен че клюкарите говорят, че бил собственик на фирма в сферата на траспорта.

Преди време Жасмина имаше връзка със сина на подземния бос с прякор Нарциса. След това жълтите медии писаха, че си е хванала друг богат любовник, който й купил маркова чанта за 10 бона и я завел на екзотична екскурзия в Турция.

Жасмина не се задържа с един мъж дълго време

Любопитен отговор на силиконката в Инстаграм разбупи интереса на феновете й. На въпроса какъв мъж би искала да има до себе си, Жаси отговаря „Да е без комплекси и смел“. Това даде повод за коментари за досегашните и избраници, за които излиза, че са доста комплексирани мъже, на които им липсва необходимата за силния пол доза смелост.

Източник: „Марица

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 4 = 3