Мрежа

Ромка, тънеща в лукс се фука в социалните мрежи

Мрежата закипя от коментари от показаното видео в Тик-ток

0 1 606

Видео на жена от ромски произход разтърси от коментари мрежата. На него тя показва луксозна къща и луксозен начин на живот, на който мнозина искрено й завидяха.

С цяло гърло гласовитата ромка представя новата стая на нейните близки, най-вероятно деца и внуци. В кадър попада и майсторът, от който тя е много доволна и поощрява с бакшиш.

Видеото за кратко време набра огромна популярност и достигна половин милион гледания, което слага в джоба доста от родните звезди, борещи се за популярност.

Доволната ромка позира на фона на стена, на която са изобразени млада двойка и техните деца. Нареждайки да са й живи и здрави роднините и много да я радват, тя вади банкнота от 50 лв и я подава за добре свършената работа на майстора, но уточнявайки, че това е бонус, за да се почерпи. И си пожелава тя също да се жива и здрава и да изкара парите „по толкова“.

Видеото развесели голяма част от гледащите го, като коментарите станаха хиляди. Разбира се се разделиха на 2 лагера, като дори и не липсваха заформени спорове помежду им.

Не лисваха и такива, които не виждат лукса във видеото – „ако това е лукс, аз съм ядрена подводница“.

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 69 + = 71