Жителите на Чирпан към Иван Гешев, докато му дават мартеница: Не вярвахме, че ще се свърши с престъпниците! (ВИДЕО)

https://mreja.bg/novini/zhitelite-na-chirpan-kam-ivan-geshev-dokato-mu-davat-martenica-ne-vyarvahme-che-shte-se-svarshi-s-prestapnicite-video/105001 Mreja.bg
Жителите на Чирпан към Иван Гешев, докато му дават мартеница: Не вярвахме, че ще се свърши с престъпниците! (ВИДЕО)


Главен прокурор Иван Гешев успя да впечатли хората от Чирпан със сериозния начин, по който се отнася към всяко едно престъпление. Той проверява из детайли всичко съмнително, с което си спечели уважението на обикновения човек.


От тази сутрин престъпниците в град Чирпан и околностите му са на мушката на Иван Гешев и Ивайло Иванов. Главният прокурор и главният секретар на МВР отидоха лично там, за да стартират спецакция.


Жителите на Чирпан са много доволни, че криминално проявените лица ще си получат заслуженото. В знак на благодарност към Гешев те му подариха мартеница, която е първата за главния прокурор през тази година.


Тя му бе връчена от Стойчо Банев. Иван Гешев му благодари и се ръкува с него.


„Успехи Ви желаем, не вярвахме, че ще дойде моментът да се свърши с престъпниците.“, доволно възкликнаха местните хора.


Повече можете да видите във видеото!

Източник: https:pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.