• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

Завършват най-новия парк в пловдивския район "Западен"

Септ. 12
11:33 2019
A+ A-
4920 прегледа

На финала е изграждане на най-новия парк в пловдивския район "Западен". Той се строи на мястото на старата детска градина "Мир".

"Готови са голяма част от алеите, които са на площ от 600 квадратни метра, поставено е и цялото осветление, започва да се изгражда детската площадка", заяви кметът на района Димитър Колев, който инспектира обекта.

По думите му договорено е видеонаблюдение, което е изключително важно на фона на зачестилите посегателства срещу подобен род обекти". Предимство на новия парк е, че на това място има огромни дървета, някои от тях на повече от 50 години, които предлагат прохлада.

Оформени се вече местата, на които ще бъдат поставени детската площадка, фитнесът на открито, кътовете за отдих с пейки и питейната чешма. Предвижда се да се изгради една повдигната сцена за представления на открито. На по-късен етап в проекта е залегнало и обособяването на игрище за мини футбол, както и маси за тенис и за игра на шах.

Това е поредният парк, която се изгражда в района. През последните четири години бяха направени или изцяло обновени три зони за отдих - "Акациева горичка", "Розариума" и парка в квартал "Прослав".Източник: https:www.24chasa.bg
Сподели
За автора
Administrator

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*