• Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.
Всички
Новини

СПЕШНО! Да помогнем на Георги, който се бори с тумор в мозъка!

Юли 10
11:08 2019
A+ A-
128 прегледа

Здравейте, мили хора! Днес ще Ви разкажем за Георги. 

Той е на 25 години и спешно се нуждае от подкрепа в борбата му с РАКА.

Всичко започна през септември 2017 г. с оплаквания от силно главоболие, придружено с повръщане. След консултации с различни специалисти и множество изследвания беше направен скенер на глава и бе установено, че има тумор в мозъка. Веднага му беше направена операция, в която заради местонахождението, не беше възможно да бъде отстранено изцяло образуванието. 

След направена биопсия се установи, че туморът е един от най-агресивните злокачествени тумори, а именно Глиобластом в последен стадий.

След операцията при Георги се появи усложнение- левостранна хемипареза, в резултат на което той не можеше да се движи и да се обслужва сам.

В България лечение за него няма. Лъч надежда получихме от турска клиника. Благодарение на подкрепата на добрите хора и на изтеглените от нас заеми успяхме да заминем за Истанбул. Там му поставиха шънт и благодарение на него Георги отново проходи. Последва курс радиотерапия паралелно с химиотерапия.

Резултатът от 8- месечното лечение в Турция беше много добър. Туморът се беше стопил напълно. 

Георги се чувстваше много добре. Беше възвърнал мечтите си! Беше сигурен, че всичко е отминало. Сгоди се за момичето, което и за миг не го беше оставило в този труден момент. С Габи започнаха да градят планове за бъдеще, за дом, за поколение… Бяха щастливи с тези мечти! 

За огромно съжаление, радостта ни беше толкова кратка! 

Тяхното щастие се помрачи! Бляновете и мечтите поеха в друга посока! В началото на тази година (2019) забелязахме симптоми, които силно ни обезпокоиха. 

Последвалото ЯМР показа, че се е появил рецидив. 

Коварната болест се беше върнала със страшна сила! Отново се отправихме към „Университетска болница Коч“ и проведохме лечение с гама нож. Започна нов курс химиотерапия. 

През месец май се оказа, че се е появила втора разсейка, а юни- трета!!! 

Туморът, мили хора, сякаш е набрал сила и се мъчи да ни отнеме този толкова борбен млад човек, пълен с надежди и мечти, с копнеж за живот! И тези лезии бяха обработени с гама нож в същата болница. Всички са притеснени, че туморът е много агресивен и на този етап е нужно да се действа бързо. В момента лекарите обсъждат как да се процедира и какво лечение да предложат по-нататък.

А Георги – нашият боец не спира да се сражава в тази битка и не губи надежда. 

Досега, мили хора, сме успявали да се справяме с плащанията с лични средства и помощта на хората от малкия ни град, за което сме им безкрайно благодарни. Но разходите са прекалено големи и непосилни за семейството ни. Лечението до момента възлиза на над 70 000 евро, а не знаем какво още предстои. 

Както вече разказахме, туморът е много агресивен и бързо нарастващ и няма време за отлагане и чакане. Всяко забавяне може да струва живота му!

Затова, молим всички хора с добри сърца да помогнат на Георги! Ето как:

В полза на: Хелп Карма Фондация
При банка: Алианц Банк България
Номер на сметка: BG22BUIN95611000581788 Swift / BIC: BUINBGSF
Основание: HKD141266 Да помогнем на ГеоргиИзточник: https:bg.helpkarma.com
Сподели
За автора
Павел Божанов

Модератор на мрежа.бг

Свързани публикации
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*